SNS APATIN:SAOPŠTENJEM PROTIV DEZINFORMACIJA

POLITIKA VESTI

Povodom učestalih komentara na društvenim mrežama i tekstova koji su objavljeni u pojedinim elektronskim i štampanim medijima u vezi sa radom OO SNS-a u Apatinu, ova stranka se današnjim saopštenjem obratila sa željom da upozna  javnost o problemima sa kojima se suočava u svom radu. Prenosimo vam u celini tekst saopštenja koje je dostavljeno našoj redakciji.Saopstenje OO SNS-Apatin

[box type=”shadow” ]-POVODOM DEZINFORMACIJA O RADU OPŠTINSKOG ODBORA SNS-A U APATINU

Opštinski Odbor SNS-a smatra da se poslednjih nekoliko meseci vodi smišljena kampanja s ciljem da se u javnosti stvori utisak da je OO SNS –a u Apatinu razjedinjen.

Proteklih nekoliko meseci, pojedinci, svesni da stranke u kojima su učlanjeni više nemaju poverenje građana, misle da je jedini način na koji mogu doći na vlast, taj da se učlane u SNS ili da unesu nestabilnost u njen rad.

-Poturanjem informacija u javnosti ”da ih se svakodnevno poziva i nudi prelazak u SNS “ , “Lideri i članovi” pojedinih stranaka u Apatinu takvim izjavama pokušavaju namerno destabilizovati rad OO SNS-a i pritom sebe predstaviti kao osobe koje bi taj posao obavljale bolje od trenutnog rukovodstva.

Opštinski odbor SNS-a u Apatinu sa žaljenjem konstatuje da se zbog ovog bezobzirnog ponašanja pojedinaca najveći broj dezinformacija i pojavljuje u medijima koji se u svom radu ne pridržavaju novinarskog kodeksa te i oni rade na štetu građana.

-Reč je o informacijama koje nisu potkrepljene proverenim izvorima i predstavljaju skup tračeva i kuloarskih priča na osnovu kojih se dalje prave konstrukcije.

Želja pojedinaca da se spasu odgovornosti “prelaskom” u SNS i namera da se ona destabilizuje nema nikakav uticaj na rad OO SNS-a u Apatinu. Obaveštavamo sve članove i simpatizere da će deo programa naše stranke posvećen “borbi protiv kriminala i korupcije” biti jedan od glavnih uslova kod prijema novih članova i izbora budućih partnera i da po tom pitanju nećemo praviti nikakve kompromise. [/box]

Kovačević je komentarišući ovo saopštenje rekao da će ukoliko se nastavi sa daljim medijskim dezinformisanjem , ova stranka biti prinuđena da protiv pojedinaca pokrene pravni postupak sa ciljem zaštite svoga integriteta i digniteta. 

Zorana Mihajlovic posetila Apatin (6)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *