SLAVICA ĐUKIĆ DEJANOVIĆ NA SVEČANOM PRIJEMU 194 NOVA ČLANA U SPS

APATIN POLITIKA VESTI

Opštinski odbor Socijalističke partije Srbije – Apatin organizovao je u Banji “Junaković” svečanost povodom prijema 194 nova člana u partiju, a od kojih je najveći broj mladih. Prethodni prijem novih članova priređen je u oktobru mesecu prošle godine. Članstvo u partiju tada je uzelo njih 170. Sa novoprimljenih 194, SPS u Apatinu trenutno broji 2.895 članova u 29 mesnih organizacija, a među kojima je preko 500 mladih do 30 godina starosti.

DSCF2278

Prisutne je na početku svečanosti pozdravio Miloš Đerić, predsednik Saveta Socijalističke omladine opštine Apatin, predočivši veličinu političke ideologije koju sprovodi SPS.

– Građani masovno pristupaju partiji, jer prepoznaju njen kvalitet i društveni značaj. Ovaj broj pokazatelj je koliko je naš predsednik, dr Živorad Smiljanić, svojim radom i zalaganjem doprineo SPS-u, ali prvenstveno opštini. Sa ponosom ističemo da se Socijalistička partija Srbije nalazi u međunarodnom članstvu Socijalističke internacionale, a da je OO SPS – Apatin jedan od najorganizovanijih odbora u Srbiji – rekao je Đerić.

Svečanosti je prisustvovala i prof. dr Slavica Đukić Dejanović, ministarka zdravlja u Vladi Srbije, potpredsednica Glavnog odbora i predsednica Foruma žena SPS, koja se, čestitajući članstvo novoprimljenim članovima, obratila prisutnima. Đukić Dejanović je tom prilikom, u ime Glavnog odbora SPS-a na čelu sa Ivicom Dačićem i u svoje lično ime, uputila reči podrške dr Draganu Rastoviću, kandidatu za poslanika u Vladi AP Vojvodine, kao i predloženim listama kandidata za članove saveta mesnih zajednica apatinske opštine ispred SPS.

BenQ Digital Camera

Prigodnim rečima obratio se i dr Živorad Smiljanić, a potom je novoprimljenim članovima, zajedno sa partijskom koleginicom, uručio partijske knjižice i ruže poželivši im uspeh u daljem životu i radu.

– Socijalistička ideja, čije su osnove sloboda, socijalna pravda, stvaralaštvo, solidarnost i mir, vraćena je u Srbiju. Odavno je liberalni kapitalizam propao u svetu. Socijalizam je oduvek bio odličje pravednog i poštenog društva. Naša najveća investicija jeste investicija u mlade, a tako će biti i ubuduće. Naša dela najbolje govore o nama – rekao je, između ostalog, vodeći čovek apatinskih socijalista.

Potom je usledilo druženje uz prisustvo brojnih članova SPS.

Veselin Mašić

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *