СКУПШТИНА КК “АПАТИНА” У ЧЕТВРТАК, ЗА ВИКЕНД ПОЧИЊЕ ПЛЕЈ-ОФ

APATIN KOŠARKA SPORT VESTI

Коашаркаши “Апатин” су завршили регуларни део сезоне на четвртој позицији и тако изборили наступ у плеј-офу у којем ће одмерити снаге са КК “Џокер” (Сомбор), ОКК Спартак (Суботица), КК “Дунав” (Апатин) и КК “Велика Кикинда” (Кикинда).

Студио радио “Дунав” данас је посетио Ненад Угарковић тренер прве екипе који је говорио о протеклом делу сезоне, очекивањима пред плеј-оф али и скупштини клуба која је заказана за четвртак 28. фебруар 2019. године од 19 сати а одржаће се у Великој сали СО Апатин.

-Задовољан сам играма својих играча, у неким утакмицама је могло и боље али све је то нормално. У наредних осам утакмица ћемо дати све од себе и покушати да забележимо што је могуће више победа и стекнемо искуство које ће младим играчима значини наредне године. – каже Ненад Угарковић.

Прва утакмица у доигравању игра се у суботу од 18 сати у спортској хали у Апатину када ће гостовати КК “Џокер” из Сомбора. Сомборци су фаворити у овом мечу, али и домаћин има чему да се нада.

-Ако смањимо грешке и сведемо изгубљене лопте на минимум мислим да ћемо имати шансе у овом сусрету. Они су велики фаворити али нећемо се предати и потреудићемо се да нашој публици приредимо одличну кошаркашку утакмицу.- изјавио је Угарковић.

Разговор са Ненадом Угарковићем можете послушати на линку испод.

1 thought on “СКУПШТИНА КК “АПАТИНА” У ЧЕТВРТАК, ЗА ВИКЕНД ПОЧИЊЕ ПЛЕЈ-ОФ

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *