СИВЧАНИН СЛЕТЕО СА МОСТА У KАНАЛ – ЧУДОМ ИЗВУKАО ЖИВУ ГЛАВУ

APATIN HRONIKA SOMBOR VESTI

У тешкој саобраћајној несрећи која се синоћ догодила на мосту ДТД код Пригревице, Сивчанин Миомир Цвијетић (55) управљајући Тојотом Хилукс излетео је са моста у канал пун воде и преживео.

Према незваничним информацијама, несрећа се догодила синоћ око 21:30 часова када је у повратку из Пригревице за Сивац, Цвијетић пробио заштитну ограду моста и након 30 метара завршио у каналу пуном воде.

Њега је полусвесном стању из возила извукла патрола саобраћајне полиције из Апатина која је прва стигла на лице места.

Пријатељи и породица данас су тешком механизацијом извлачили аутомобил из канала. Према њиховим речима за несрећу су сазнали у раним јутарњим сатима.

-Био је код пријатеља у Пригревици и јавио се пре самог кретања за Сивац. Након тога му се губи сваки траг. Нисмо знали где је целу ноћ, пријавили смо и нестанак, да би јутрос дошли до информације да је имао саобраћајну несрећу, каже пријатељ Милосав.

Према његовим речима, Миомир се налази у сомборској болници, има прелом кључне кости, ребара, а пробијена му је и плућна марамица. Иако је у тешком стању он је стабилан и комуницира са најближима. Kомшије и пријатељи за Цвијетића кажу да не пије, нити пуши, а да је и савестан возач. Несрећу је кажу изазвао други возач, који је долазећи из супротног смера прешао у траку којом је возио Цвијетић. У намери да избегне директан судар Миомир се одлучио на скретање у десно, у заштитну ограду и даље у канал. Он је то и потврдио у изјави за полицију која је на лицу места обавила увиђај.

По завршетку истраге биће познати детаљи и узрок ове несреће. На аутомобилу је процењена тотална штета.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.