„САВРШЕН КРОЈ“ НАРЕДНОГ ПОНЕДЕЉКА У КУЛТУРНОМ ЦЕНТРУ

APATIN KULTURA VESTI

У понедељак, 25. марта, са почетком у 20 сати, у Великој сали Културног центра Апатин, биће одиграна позоришна представа „Савршен крој“.

У представи играју Драган Петровић Пеле и Слободан Бода Нинковић.

Цена улазнице је 400 динара.

Карте можете резервисати у уторак, 19. марта, и среду, 20. марта, у периоду од 8 до 12 сати, на број телефона 025/773 588.

Из Општинског културног центра моледа Ваш е резервисане карте преузмете у четвртак, 21. марта, или у петак, 22. марта, од 10 до 12 сати, и у поподневним часовима од 17 до 19 сати.

-На дан представе благајна је отворена од 18 сати. Уколико Ваше резервисане карте не преузмете како је назначено исте се пуштају у продају, поручују у ОКЦ-у Апатин.

Опис представе:

Савршен крој Владимира Ђурђевића на ултрадуховит начин приказује све мушке слабости. Двојица по много чему различитих мушкараца, Марко (бриљантно га тумачи Бода Нинковић) и Светислав (генијални Драган Петровић) ће се наизглед случајно срести и упознати. Већ у првим минутима познанства они ће довести један другог до ивице нервног слома, испољавајући све своје страхове и фрустрације, али ће ипак открити да имају много тога заједничког. Савршен крој ће свакоме лепо стајати, никога неће увредити, а ако некога успе поново да приближи онима из најужег окружења, њихово задовољство ће бити огромно.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.