Sanja Ožegović: „VOZILA” BIH JA RELI NO N’ UMEM

APATIN BLOG DANI SA SANJOM VESTI

I zato što ne umem, mogla bih da “pljunem” na sve reli vozače. Čisto iz pakosti. Ali neću. (Iskreno, osetim trunku ljubomore, dok gledam fotku Letećeg Finca-Timo Makinen, ali sam odrasla osoba pa se u skladu sa tim i ponašam). Da ne pričam o Mišel Muton, em lepa, em super žena, reli vozač. Moja tiha patnja. Mislim reli vožnje, ne ona.

Ma možete vi budali tj. meni govoriti da su želje jedno život drugo, ja ipak često sanjam kako vozim Alpski reli.

Da potvrdimo gradivo. Ne tupim onima koji za razliku od mene (potpunog antitalenta za vožnju), he, he i za pevanje, ovo ubacih čisto da podsetim sebe da ne bi trebalo pevati na javnim mestima, voze profesionalno. Ljudski je osetiti blagu dozu ljubomore, ali je valja pobediti, a ne prepustiti se istoj.

U suprotnom lako odajete utisak osobe koja je negde nezadovoljna sopstvenim životom te se iz tog razloga ne ume “izraziti” drugačije no izazivanjem konfliktnih situacija.

Psiholozi kažu: “Prepoznaćete ih jer će u vama izazvati osećaj težine u stomaku čak i kada su nasmejani, vrlo su zavidni i skloni osvetničkom ponašanju, ako neko nije na njihovoj strani onda je obavezno protiv njih.”

Život je lep dragi moji. Pa čak i kada ste istim nezadovoljni ne krivite druge, pokušajte da oslušnete sebe.

Volim ponedeljak, a vi?