SAJAM ZAPOŠLJAVANJA U PETAK U SOMBORU, U PONUDI OKO 500 RADNIH MESTA

APATIN DRUŠTVO SOMBOR VESTI

Nacionalna služba za zapošljavanje filijala Sombor, u petak 7. aprila 2017. godine organizuje Sajam zapošljavanja. Sajam će se održati u Sokolskom domu, Venac Petra Bojovića 11 u Somboru, od 11 do 13 sati.

Tražioci zaposlenja imaće priliku da ostvare neposredan kontakt sa 45 poslodavaca, a u ponudi je oko 500 radnih mesta.

Pozicije na koje se mogu podneti prijave su: prodavci, kasiri, menadžer maloprodajnog objekta, diplomirani inženjer građevinarstva, diplomirani elektroinženjer, diplomirani ekonomista, veterinarski tehničar, poljoprivredni tehničar – skladištar, muzač, radnici obezbeđenja, veći broj radnika u tekstilnoj industriji bez obzira na struku, veći broj radnika u proizvodnji trikotaže bez obzira na struku, radnici u obućarskoj industriji sa iskustvom na tim poslovima, radnici u proizvodnji elektro i mašinske struke, čistačice, prodavac keramike, vozači taksija i vozači kamiona, radnici u prehrambenoj industriji bez obzira na struku, tehnolozi, diplomirani mašinski inženjer, radnik u stovarištu, traktorista, pekar, agenti osiguranja i mnoge druge pozicije.

Pre dolaska na Sajam tražioci zaposlenja treba da se jave u najbližu organizacionu jedinicu Nacionalne službe za zapošljavanje kako bi preuzeli uput za Sajam. Sa sobom obavezno poneti nekoliko odštampanih radnih biografija.