SA DOSTA PROMENA U NOVE IZAZOVE

APATIN FUDBAL SPORT VESTI

Poslednje tri godine njihove susrete u hali OŠ Žarko Zrenjanin prati veliki broj ljubitelja igre na petoparcu, a od narednog petka apatinska žuto-crna futsal družina započinje novu misiju u Drugoj futsal ligi. Ovo će biti druga sezona u drugom po jačini rangu takmičenja u Srbiji , a ciljevi, ambicije i apetiti su za kratko vreme porasli jer je u prošloj, debitantskoj sezoni KMF Apa-futsal završio takmičenje na visokom trećem mestu na tabeli.

Tim je u odnosu na prošlu sezonu pretrpeo određene izmene.

Ekipu su napustili Mladen Vuković, Nikola Damjanović, Aleksandar Marunović, Goran Vidaković, Goran Štetić i trener Dejan Smiljanić. Došli su golmani Milan Bulat i Vukašin Bijelić, potom Bojan Nikolić, Nemanja Milkić, Slobodan Marčeta i Marko Milosavljević.

Da ne bude samo tim podvrgnut promenama, saznali smo da postoje velike šanse da se na kraju ove sezone napravi reorganizacija lige koja bi stvorila jedinstvenu drugu ligu na teritoriji cele Srbije što bi automatski iziskivalo veće troškove. Ambicije futsalera su uvek najviše pa nam ostaje samo da im poželimo sreću i mnogo uspeha u narednoj takmičarskoj godini.

Start drugoligaškog takmičenja zakazan je za petak 7. oktobar kada Apa-futsal dočekuje novosadski Tango. Meč u hali OŠ Žarko Zrenjanin počinje u 20 sati i 45 minuta.