RUKOMETNI DERBI U SUBOTU, MOGU LI FUTSALERI “PREGAZITI” PČINJU

APATIN OSTALI SPORTOVI SPORT VESTI

Ljubitelji rukometa u opštini Apatin imaće priliku da uživaju 5. maja u subotu pošto će u Apatinu igrati i muška i ženska ekipa, dok će Prigrevčani otputovati u Novi Sad na težak duel sa ekipom Slavije.

Rukometašice od 17 sati dočekuju svoje komšinice iz Sonte, dok će po završetku te utakmice od 19 sati na teren hale u Apatinu istrčati rukometaši koji će dočekati ekipu Jabuke a ovaj susret je obeležen kao derbi kola. PIK iz Prigrevice igra protiv Slavije u Novom Sadu, a ovaj susret počeće od 21 sat.

Kako je subota rezervisana za rukomet, tako će verni poštovaoci najvažnije sporedne stvari na svetu u nedelju 6. maja imati priliku da prate svoje miljenike. Svi timovi sa teritorije opštine Apatin igraju svoje utakmice sa početkom od 16 sati i 30 minuta. Bratstvo gostuje Dunavu u Starim Banovcima, Dinamo iz Sonte će na put u Kulu na duel sa KFK-om, dok će Partizan i Jedinstvo biti domaćini. Kupusinci dočekuju Kordun iz Kljajićeva, a “Salašari” Dunav iz Bačkog Monoštora.

U ponedeljak u Karavukovu igra se utakmica 20. kola Druge futasal lige Vojvodine u kojoj će Apa-fusal gostovati Pčinji. Po formi i poziciji na tabeli Apatinci su favoriti u ovom meču, ali ostaje im da to kroz 40. minuta igre i dokažu na terenu.