REVANŠ ZA PORAZ KADETKINJA, APATINKE „PRESLIŠALE“ CVS

APATIN ODBOJKA SPORT VESTI

Odbojkašice Apatina su zadržale sjajan skor, sa maksimalnih 9 bodova na početku prolećnog dela sezone . Ovoga puta pravi odgovor na njihovu igru njsu imale komšinice iz Sombora pa su Apatinke slavile sa 3:1 u setovima.

Apatin lako dobija prvi set sa ubedljivih 25:9. Početkom narednog seta pokazale su Somborke da se neće predati, uprkos debaklu u prethodnom setu. Do polovine drugog seta se igralo poen za poen, kad su odbojkašice Apatina napravile razliku od 5 poena prednosti koju su i uvećale do kraja. Drugi period igre je završen pobedom Apatinki 25:16.

Od trećeg seta ova utakmica je pokazala svu lepotu ženske odbojke, zbog koje je ovaj sport toliko popularan među devojčicama i devojkama. Zaigrale su gošće na sve ili ništa i vratile se u igru. Uz mnogo preokreta igračice iz Sombora zasluženo rešavaju u svoju korist treću deonicu sa 25:20.

U četvrtom, poslednjem setu je viđeno najviše uzbuđenja. Vodio je CVS do polovine seta, međutim Sanja Maleš i njene drugarice se nisu predavale. Upornom igrom uspele su Apatinke da izjednače, a potom i povedu. U neizvesnoj završnici utakmice viđeno je mnogo dugih poena.

Nakon velike borbe i prave drame četvri set Apatinke su dobile sa 25:23, za konačnih 3 :1 u setovima.

Prava je šteta što dobru igru Apatinki nije podržalo više publike,jer je ova utakmica zbog zgusnutog rasporeda u hali OŠ Žako Zrenjanin odigrana u hali Tehničke škole.