РЕНОВИРАНО ИГРАЛИШТЕ У АПАТИНСКОМ БЛОКУ 112

APATIN DRUŠTVO VESTI

Почетком године Локална самоуправа је започела акцију уређења дотрајалих дечијих игралишта на више локација у Апатину, како би била безбедна за коришћење.

Апатински малишани сада имају реновирана игралишта на шеталишту крај Дунава, “Калварији”, код водоторња, на “Кружном насипу”, у Малој Босни, улици Јуке Колака, као и на две локације у улици др Младена Стојановића. Већина поменутих игралишта је дуго година на овим местима и “зуб времена” је учинио своје, док се то никако не може рећи за ново дечије игралиште у Блоку 112.

Справе на модерном дечијем игралишту које је у центру Апатина постављено крајем 2020. године су несавесни појединци поломили, а мобилијар је био толико ишаран фломастерима, да је било потребно 36 литара нитро разређивача како би се све обрисало. Покидане справе су сада замењене, дрвене површине очишћене и премазане заштитом, па су најмлађи Апатинци поново добили лепо и безбедно место за игру.

Надлежни аапелују на све родитеље и децу, да савесно користе сва игралишта и справе, како би се мобилијар сачувао и за наредне генерације.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *