REMI KUGLAŠICA, MLADE ČLANICE ODLIČNE NA KUPU VOJVODINE

APATIN OSTALI SPORTOVI SPORT VESTI

Ne pamti se kad je u poslednje vreme na stazama kuglane Junaković odigrana kvalitetnija utakmica ženskih klubova. U prvenstvenoj utakmici Superlige u kuglanju za žene, kuglašice Apatina i Vojvodine su prikazale kuglanje najvišeg kvaliteta, a podela bodova je najrealniji završetak ovog susreta.

– Pored verne publike, ovako dobroj igri celog tima doprinela je i podrška kuglaša Apatina, koji su uvek uz nas na prvenstvenim utakmicama, istakla je trener Vesna Ćalić. O prikazanom kuglanju najslikovitije govori idealan tim kola, u kojem su svih šest igračica sa utakmice u Apatinu:

Idealan tim kola: 3372 čunja

– Nataša Nađ (Apatin) 575

– Biljana Popović (Apatin) 568

– Zorica Ćirilović (Vojvodina) 558

– Milica Šović (Vojvodina) 557

– Angela Zolnai (Vojvodina) 557

– Sara Žurovski (Vojvodina) 557

Apatin: Štulić 549, Barać J. 552, Nađ 575, Medić 493, Pajić 539, Popović 568.

Četiri mlade kuglašice iz ŽKK Apatin su nastupile na 1.Kupu Vojvodine za mlade. Najbolji rezultat je postigla Noemi Heđbeli. Ona je u konkurenciji pionirki osvojila drugo mesto oborivši 490 čunjeva. U istoj kategoriji Tamara Barać je bila peta sa 428 čunjeva. U grupi starijeg uzrasta, kadetkinja je bila žešća konkurencija, a među 18 mladih kuglašica dve Apatinke su ostvarile dobar plasman. Milana Zobenica je bila šesta sa 518, a Jelena Barać osma sa 508 oborenih čunjeva.