REALIZOVANO DOSTA PLANOVA U PRIGREVICI, OČEKIVANJA ZA NAREDNU GODINU JOŠ VEĆA

APATIN DRUŠTVO VESTI

Na konferenciju za medije na kojoj je govorio Milje Vujaklija, sekretar Mesne zajednice Prigrevica razgovaralo se o stvarima koje su urađene i o planovima i projektima ove Mesne zajednice za narednu godinu. Kako je Vujaklija izjavio, urađeno je mnogo stvari na inicijativu mladih i meštana Prigrevice među čime je izdvojio uređenje dečijeg igrališta, rekonstrukciju sportskih terena, uređenje centra sela, rekonstrukcija trotoara, uklanjanje divljih deponija, a u toku je zamena azbestno- cementnih cevi u dužini od 2500 metara čime bi bila zamenjena čitava vodovodna mreža u Prigrevici.

Vujaklija je dodao da su juče završeni radovi na rekonstrukciji staza na seoskom groblju.

Prema njegovim rečima u planu za narednu godinu je mnogo toga i da će se potrudi da se svi ovi projekti realizuju i završe.

-U planu za narednu godinu imamo rekonstrukciju centra sela koja će se odvijati u dve faze, a vrednost ovog projekta je 27 miliona dinara. Sa time da bi se prvo radio deo između ulice Nine Maraković i Vasilja Gaćeše, a drugi deo bi se radio kada se steknu uslovi za to, tj reše imovinska pitanja sa pravoslavnim hramom. Uradićemo i reknstrukciju javne rasvete po Prigrevici, a imamo u planu da uradimo i teretanu na otvorenom čija je vrednost oko 4,5 miliona dinara. Tu su u planu i čišćenje kanala atmosferske kanalizacije, postavljanje bankina duž ulica Prigrevice, izrada projekta vezanog za saobraćajnu infrastrukturu kako bi bili u mogućnosti da popravljamo puteve i vršimo rekonstrukciju istih. Uradićemo dopunu projekta izgradnje dečijeg igrališta u sklopu osnovne škole „Mladost“. – rekao je Mile Vujaklija, sekretar Mesne Zajednice Prigrevica.

FONO Mile Vujaklija

Mile Vujaklija, MZ Prigrevica (3) Mile Vujaklija, MZ Prigrevica (2) Mile Vujaklija, MZ Prigrevica (1) Prigrevica uredjenje prigastereni3 prigastereni2 prigastereni1 prigacesma1 Priga17 priga14 oluja na trgu heroja depopri2 betonirani plocnik2 betonirani plocnik1