RAZBOJNIŠTVA, PROVALE, TEŠKE KRAĐE…

APATIN DRUŠTVO HRONIKA VESTI

Pripadnici kriminalističke policije rasvetlili su razbojničku krađu i identifikovali osobu koja je osumnjičena da ju je izvršila u Stanišiću 9. januara, nad radnicama jedne prodavnice.

N.Z. se tereti da je, oko 19,00 časova, maskiran ušao u prodavnicu koristeći momenat dok su radnice bile u magacinu i uzeo iz kase 16.000,00 dinara. Kada je jedna od radnica pokušala da ga spreči, zapretio joj je nožem i pobegao.

Policija će protiv N.Z. podneti krivičnu prijavu nadležnom tužilaštvu u Somboru.

Policijski službenici Policijske uprave u Somboru identifikovali su dva sedamnaestogodišnjaka zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili tešku krađu u Srednjoj građevinskoj školi i Gimnaziji “Nikola Tesla” u Apatinu.

Osumnjičeni se terete da su, u periodu od 3. do 6. januara, iz škole odneli dnevnike i računare. Ukradeni računari su pronađeni i vraćeni.

Postoji osnov sumnje da su oni, 9. januara, oko 19,00 časova, u okolini Odžaka, izvršili krivično delo razbojništvo, kada su uz pretnju silom pokušali da od radnice prodavnice uzmu novac u iznosu od 20.000,00 dinara. Kada su naišle mušterije, osumnjičeni su pobegli.

Takođe se sumnja da su iste noći, sedamnaestogodišnjaci izvršili tešku krađu u jednoj kući, odakle su odneli ćebad, alkohol i dr.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *