RASPUŠTEN OO ODBOR SNS-a U APATINU , POVERENIK ILIJA BURSAĆ VLASNIK TELEVIZIJE 025 INFO

APATIN POLITIKA SOMBOR SRBIJA VESTI VOJVODINA

Odlukom Izvršnog odbora SNS-a za poverenika u Apatinu , do izbora novog rukovodstva , imenovan je Ilija Bursać vlasnik i direktor televizije 025 info iz Apatina.

Sinoć je u redakciju Dunav radija stiglo saopštenje OO SNS-a iz Apatina u kojem se navodi odluka Izvršnog odbora ove stranke o raspuštanju njenog odbora u Apatinu.U saopštenju se kaže da je dosadašnji odbor raspušten zbog svoje neaktivnosti i “mlakog” opozicionog delovanja.Do izbora novog rukovodstva posao poverenika obavljaće Ilija Bursać vlasnik 025 info televizije koji će kako se navodi u saopštenju, formirati novi tim koji bi trebao da preuzme odgovornost vođenja ove stranke u Apatinu.

Prenosimo vam u celosti sadržaj ovog saopštenja ..

Врх СНС-а преломио – Апатин мора напред! Напредњаци добијају нов Општински одбор!
Одлуком Извршног одбора Српске напредне странке недавно је распуштен велики број Општинских одбора тренутно највеће и најјаче политичке странке у Србији. Апатин се налази у веома специфичној ситуацији, а оно што је наговештавано већ неко време догодиће се ових дана.
Наиме, Општински одбор Српске напредне странке Апатин у наредном периоду биће потпуно реорганизован а странка ће добити ново руководство. Напредњаци су велика снага на политичкој сцени Србије, што је најупечатљивије потврђено на прошлим парламентарним изборима када је листа коју је предводио Александар Вучић освојила апсолутну већину. Подсетимо, листа СНС је тада у Општини Апатин освојила 44% гласова што је јасно показало подршку коју ова странка ужива у Апатину.
Ипак, на толику популарност странке, одговорност због те чињенице и спремност да толико бреме понесу на својим плећима, нису били спремни неки многи Општински одбори, као и сами појединци. Што се конкретно Апатина тиче, грађани и бирачи Српске напредне странке захтевали су да се странка више и жешће укључи у опозиционо деловање и заузме чврст и одлучан став према актуелној власти. Општински одбор на челу са бившим председником овај захтев није могао да изнесе како треба, па су промене постале неопходне.
Врх Српске напредне странке је очигледно схватио да те промене у Србији доносе младе снаге, које најбоље разумеју проблеме и сурову свакодневицу и које треба да постану мотор опоравка како локалних заједница тако и читаве земље. Због тога су на одговорна места постављени управо они који својом енергијом и знањем могу да покрену нашу општину.
Одлуком Извршног одбора СНС за новог повереника напредњака за Апатин, до избора новог руководства, именован је Илија Бурсаћ.
Он ће имати задатак да формира тим који може да испуни задате циљеве и створи политичку опцију која ће у наредном периоду преузети одговорност за дешавања у општини Апатин.
Велику подршку Бурсаћ ће потражити и у актуелном чланству, јер је управо њихово незадовољство инертношћу појединаца и некоришћењем страначких потенцијала довело до неминовности промена.
Такође, нови повереник је позвао све грађане Општине Апатин који верују да наша општина може боље, другачије, може напред, да се учлане и допринесу раду странке и долазећим променама у нашој општини.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *