RASPISAN JE KONKURS ZA KRATKU PRIČU U OKVIRU 2.FESTIVALA KRATKE FORME “POTPIS”

APATIN KULTURA VESTI

Apatinski Kulturni centar u okviru 2. Festivala kratke forme “Potpis” raspisao je Konkurs za kratku priču i dodelu nagrade “Miodrag Borisavljević”. Kako je za naš radio i sajt izjavio sekretar Kulturnog centra  Zlatko Vasić, uslovi ovog konkursa su da jedan autor može poslati samo jednu priču, a priče se šalju u tri primerka pod šifrom:

-Autor u veći koverat  stavlja tri primerka priče sa šifrom iznad naslova, rešenje šifre odnosno podaci o autoru, kratka biografija i kontakt telefon se odlože u manji koverat i sve to zajedno šalje na adresu Kulturnog centra.  Jedan autor može da učestvuje samo sa jednom šifrom, tema kratke priče je slobodna. Priče moraju biti neobjavljene, dužine do sto redova (3 šlajfne, font Times NeW Roman, veličina 12). Konkurs je otvoren do 1.maja 2017.godine, a dodela nagrade – plaketa sa likom Miodraga Borisavljevića i 50.000 dinara održaće se u septembru ove godine, rekao je Zlatko Vasić.

Koverat sa pričom je potrebno poslati na adresu: Opštinski Kulturni centar Apatin, Festival kratke forme “POTPIS”, za nagradu “Miodrag Borisavljević”, Trg Nikole Tesle 12, 25260 Apatin.

Za sve informacije o ovom konkursu Apatinci mogu da se obrate na telefon 025/773 923.