RADOVI NA UREĐENJU PLAŽE U TOKU

APATIN DRUŠTVO VESTI

Tropske vrućine već duže vreme muče građane opštine Apatin, a radovi na uređenju gradske plaže se polako privode kraju. Danas je na peščanoj plaži pored „Plave ruže“ održana konferencija na kojoj je direktorka Javnog preduzeća za upravljanje putničkim pristaništem i marinom, Ljiljana Krec govorila o stvarima koje su urađene, ali i o nekima koje su u planu za naredni period.

-Plaža se uveliko uređuje i čisti. Postavljeni su suncobrani, a u narendih nekoliko dana biće postavljene i ležaljke kao i ostali vodeni mobilijar kako bi ovo mesto dobilo svoj prepoznatljiv izgled. Ono što je novina da očekuje postavljanje  MTS mreže pa će svi posetioci moći da uživaju u besplatnom internetu u toku svog boravka na plaži.- kazala je Ljiljana Krec.

Ona je dodala da će se 24. juna na plaži održati takmičenje u pevanju pod nazivom „Pevački maraton“ na kojem će se takmičiti deca uzrasta od 1. do 4. razreda i od 5. do 8. razreda osnovne škole. Organizator ovog takmičenja je Kancelarija za mlade iz Apatina i O.Š. „Žarko Zrenjanin“.

FONO Ljiljana Krec

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.