Najnovije vesti
Početna » VESTI » APATIN » RADOVI NA UREĐENJU PLAŽE U TOKU
RADOVI NA UREĐENJU PLAŽE U TOKU

RADOVI NA UREĐENJU PLAŽE U TOKU

Tropske vrućine već duže vreme muče građane opštine Apatin, a radovi na uređenju gradske plaže se polako privode kraju. Danas je na peščanoj plaži pored “Plave ruže” održana konferencija na kojoj je direktorka Javnog preduzeća za upravljanje putničkim pristaništem i marinom, Ljiljana Krec govorila o stvarima koje su urađene, ali i o nekima koje su u planu za naredni period.

-Plaža se uveliko uređuje i čisti. Postavljeni su suncobrani, a u narendih nekoliko dana biće postavljene i ležaljke kao i ostali vodeni mobilijar kako bi ovo mesto dobilo svoj prepoznatljiv izgled. Ono što je novina da očekuje postavljanje  MTS mreže pa će svi posetioci moći da uživaju u besplatnom internetu u toku svog boravka na plaži.- kazala je Ljiljana Krec.

Ona je dodala da će se 24. juna na plaži održati takmičenje u pevanju pod nazivom “Pevački maraton” na kojem će se takmičiti deca uzrasta od 1. do 4. razreda i od 5. do 8. razreda osnovne škole. Organizator ovog takmičenja je Kancelarija za mlade iz Apatina i O.Š. “Žarko Zrenjanin”.

FONO Ljiljana Krec

Autor: Čedomir Milojević

Postavi komentar

Your email address will not be published.

Redakcija radio Dunava zadržava pravo da ukoliko ih proceni kao neumesne obriše komentare koji sadrže bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede, uvrede na račun autora teksta ili članova redakcije ili bilo kakav drugi nezakonit sadržaj.
Scroll To Top