РАДОВИ КОРИСНИКА ДНЕВНОГ БОРАВКА ОСИ У АПАТИНСКОЈ ГАЛЕРИЈИ

APATIN DRUŠTVO VESTI

У апатинској галерији “Меандер”сутра, 1. децембра 20123. године од 19 чассова ће бити отворена традиционална годишња изложба корисника Дневног боравка особа са инвалидитетом и интелектуалним тешкоћама у Апатину која носи назив “Путем наше маште”.

Осам корисника се представља новим радовима поводом Међународног дана особа са инвалидитетом. Ова традиционална изложба пружа прилику да се покаже креативност, маштовитост и оригиналност корисника, као и развој њихових моторичких и стваралачких способности. Радови су рађени индивидуално и групно, у различитим техникама и материјалима. Мотивација и инспирација у њиховом раду подстакнута је разним природним материјалима као што су глина, вуна, конопац, каменчићи… Поред разних креативних радова у овој поставци могу да се виде занимљиви и оригинални стрипови. Континуирани креативни рад и дружење у боравку дали су видљиве резултате код корисника развијањем нових вештина и сазнања.

Апатинци ће радове Милоша Милошевића, Милице Госпочић Динка и Зорана Чулине, Јаноша Молнара, Рајка Миличевића, Маринка Шокца и Мирослава Пуповца моћи да погледају до 7. децембра.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *