РАДОМИР БРАДИЋ ИЗ ОЏАКА ПОБЕДНИК СЕДМЕ СМУЂИЈАДЕ

APATIN DRUŠTVO VESTI

Радомир Брадић из Оџака победник је 7. Међународне „Смуђијаде“ које је јуче одржана у Апатину.

Он је до победе стигао уловивши четири смуђа укупне тежине 4,370 грама. Друго место је заузео такође такмичар из Оџака Моша Богдановић са уловом тешким 3,915 грама, а треће, Милан Обрадовић из Апатина са уловом тешким три килограма и 870 грама. Утешне награде су примили и риболовци јуниори, њих 12 као и две такчмичарке које ни хладно време није омело да јучерашњи дан проведу у природи, раме уз раме са најбољим пецарошима региона.

-Мени је увек част да посетим ове терене у Апатину. Има више рибе и чини ми се да се овде боље и управља водама. Углавном пецам смуђа и сома а данас сам победио свог другара, искусног пецароша Мошу Богдановића који је имао више уловљених примерака али нису били у мери, поручио је Брадић након преузимања пехара.Од значајнијих успеха у овој години Брадић наводи улов сома од 50 килограма којег је након фотографисања пустио назад у Дунав.

На„Смуђијади“ је учествовало неколико десетина спортских риболоваца из Србије, Хрватске и Босне и Херцеговине. Сва уловљена риба је враћена у Дунав а као награде најуспешнијима уручена су признања и риболовачка опрема.

Организатор овог такмичења је удружење спортских риболоваца „Чикла“ из Апатина уз подршку општине Апатин. За све такмичаре и госте, свечана додела награда и дружење уз богату вечеру и ове године је организавана у ресторану „ Стари Шаран“.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *