RADNO VREME ZA PRVOMAJSKE PRAZNIKE

APATIN DRUŠTVO VESTI

Povodom predstojećih prvomajskih praznika Opštinska uprava neće raditi 1. i 2. maja 2017. godine, u istom periodu deca iz vrtića Pčelica, učenici osnovnih i srednjih škola neće imati redovnu nastavu. Javno komunalno preduzeće Naš dom neće raditi prvog i drugog maja, dok će dežurne službe ovog preduzeća biti dostupne i u vreme praznika. Šalteri Pošte u Apatinu biće zatvoreni takođe 1. i 2. maja 2017. godine, kao i šalteri u banka Intezi i Vojvođanskoj banci.

Dom zdravlja u Apatinu, odnosno odeljenje Opšte prakse radiće redovno radno vreme, kao i hitna služba, a ostala odeljenja neće raditi u vreme praznika. Gradska apoteka u vreme prvomajskih praznika neće raditi kao i apoteka Zlatni Lav. Laboratorija Medlab pvog i drugog maja neće raditi. Pekare David radiće redovno.

Idea će raditi redovno radno vreme, njihove kolege iz Maxija u nedelju 30. aprila rade produženo do 18 sati, a u ponedeljak i utorak neće raditi. Univerexport će raditi produženo u nedelju do 22 sata, a za praznik rada do 12 sati.