RADNO VREME ZA PREDSTOJEĆE PRAZNIKE

APATIN DRUŠTVO VESTI

Povodom predstojećih praznika Opštinska uprava neće raditi od 29. aprila do 3. maja 2016. godine, u istom periodu deca iz vrtića Pčelica, učenici osnovnih i srednjih škola boraviće na prolećnom raspustu. Javno komunalno preduzeće Naš dom redovno će odvoziti smeće svim danima osim u ponedeljak 2. maja 2016. godine. Šalteri Pošte u Apatinu biće zatvoreni od 29. aprila do 3. maja.

Dom zdravlja u apatinu, odnosno odeljenje Opšte prakse radiće redovno radno vreme, kao i hitna služba, a ostala odeljenja od 29. aprila do 3. maja neće raditi. Gradska apoteka samo u subotu 30. maja radi redovno radno vreme a ostalim danima praznika radiće po principu dežurstva od 8 do 18 sati. Apoteka Zlatni lav prvog i drugog maja neće raditi, a trećeg maja će raditi dežurstvo od 7 do 14 sati, dok će apoteka Medifarm u nedelju za Uskrs radi skraćeno radno vreme do 12 sati, a ostalim danima predstojećih praznika radiće redovno radno vreme. Medicinska laboratorija Jugolab u petak 29. aprila i utorak 3. maja radi od 7 do 14 sati, 30. aprila od 7 do 12 sati, dok će prvi i drugi maj biti neradni za radnike Jugolaba.

Idea će u petak 29. aprila, subotu 30. aprila i ponedeljak 2. maja raditi redovno od 7 do 22 sati, a neradna će biti samo nedelja dana kada se proslavlja Uskrs. Njihove kolege iz Maxija u petak rade skraćeno do 18 sati, u subotu 30. aprila redovno radno vreme, a neradni će biti 1. i 2. maj. Univerexport neće raditi samo na dan Uskrsa, 1. maja 2016. godine, a ostalim danima praznika radiće redovno radno vreme.