RADIVOJ SEKULIĆ- KOLEKTIVNI GODIŠNJI U SPORTSKOM SAVEZU DOVEO U OPASNOST PREDSTOJEĆU TAKMIČARSKU SEZONU

APATIN SOMBOR SPORT SRBIJA SVET VESTI VOJVODINA

Predsednik opštine Apatin, Radivoj Sekulić održao je danas konferenciju za novinare na kojoj je glavna tema bio kolektivni godišnji odmora na kojeg su zaposleni u Sportskom savezu opštine Apatin otišli 01.08. 2016 a koji je on okarakterisao kao neprofesionalan čin .

Sekulić je  rekao da su zaposleni u Sportskom savezu , pred sam početak sezone , u periodu kada je potrebno obavljati lekarske preglede i overiti neophodna dokumenta, proglasili kolektivni godišnji odmor i na njega otišli 01.08.2016 .-  Ovaj potez je sraman i krši sportsku etiku, odnosno direktno dovodi u opasnost sportiste i klubove , koji zbog nedostatka lekarskog uverenja neće biti u situaciji da registruju igrače, rekao je Sekulić.

Na kraju konferencije, kojoj je prisustvovao i Slobodan Bačić, referent za sport u opštinskoj upravi, rečeno je da će opština u cilju rešavanja novonastale situacije obezbediti lekarske preglede svim sportistima čija sezona treba uskoro da počne, a Sekulić je pozvao sve predstavnike sportskih klubova da u četvrtak, 04.08.2016,  dođu u Veliku salu opštine sa spiskom igrača koji će opština proslediti  Domu zdravlja u kojem će pregledi biti obavljeni.