У СУБОТУ ПРВА ОЦР ТРКА У АПАТИНУ

APATIN DRUŠTVO SOMBOR VESTI

🏃‍♂🌊⛰ Придружите нам се на Првој “ОЦР” трци у Апатину! 🏃‍♀🌊⛰

📅 Датум: 12. август 🕒 Време: 15:00 часова 📍 Локација: Градска плажа и полуострво, Апатин

Проверите своје физичке и менталне способности на веома захтевној “ОЦР” трци са препрекама, која се по први пут одржава у Апатину, поводом Међународног дана младих! Организатори ове узбудљиве трке су Спортско удружење “Дражај” и Општина Апатин.

Тркачи ће се суочити са изазовима на стази дужине 2200 метара, која обухвата трчање кроз воду, прелажење преко дебала и скела, ношење терета, провлачење кроз препреке и прескакање препрека. Ово је идеална прилика да покажете своју снагу, издржљивост и вештину.

Сваки такмичар, уз котизацију од 3.000,00 динара, добија ексклузивну тркачку мајицу, торбицу за личне ствари, освежавајућа пића током трке и медаље за успешан завршетак. Такође, биће додељене награде за прва три места по категоријама.

Taкмичари млађи од 18 година у обавези су да приложе сагласност родитеља како би учествовали.

Не пропустите прилику да будете део историјског тренутка! Пријавите се одмах и резервишите своје место на Првој ОЦР трци у Апатину! 🏅🏆

За више информација и пријаву, посетите званичну страницу Спортског удружења Дражајhttps://drazaj.rs/o-trci/ или позовите 0645474861.

Ваша авантура и изазов вас чекају у Апатину! 🌟

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *