ПРОДАТА “ЗАСТАВА СПЕЦИЈAЛНИ АУТОМОБИЛИ”

EKONOMIJA SOMBOR VESTI

Грин сити интернационал“ („Green City International“) из Београд ће за 146 милиона динара постати власник имовине сомборске Заставе специјални аутомобили, објавила је данас Агенција за лиценцирање стечајних управника (АЛСУ).

„Грин сити“ је купио три имовинске целине пословног комплекса у Коњовићевој улици у Сомбору са више од 40 објеката, технолошку и канцеларијску опрему, алат и инвентар. Продата имовина претходно је била процењена на више од 720 милиона динара, наводи се у информацији АЛСУ.

Застава специјални аутомобили који су производили возила из програма „Скала“ и „Флорида Poly“ је у стечају од 2016. године, а производње специјалних аутомобила нема од 2010. године.

„Грин сити“ је основан 2013. године, а у већинском је власништву директора Дејана Стојановића док мањински удео има „Orchid mantis“ група, чији је власник држављанка Грчке Мариа Митрогиани. (Танјуг)

1 thought on “ПРОДАТА “ЗАСТАВА СПЕЦИЈAЛНИ АУТОМОБИЛИ”

  1. Žao mi je svakog objekta Zatave u Somboru, bile su to moćne firme koje su mukom i znojem vrednih radnika i rukovodstva i nastale da bih sve to nestalo za neke male pare u odnosu na vrednost procenjenog kapitala.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *