ПРОБАЈТЕ НОВЕ МЕДЕЊАКЕ ПО СУПЕР ЦЕНАМА САМО У “Plus Cash&Carry” МАРКЕТУ У КУЛИ

EKONOMIJA VESTI ZAPADNOBAČKI OKRUG

Стигла је нова “Plus Cash&Carry” понуда и донела супер цене, као и увек! Посетите и ове недеље “Plus Cash&Carry” који се налази у Кули, на главном путу Црвенка – Кула – Врбас и погледајте шта вас све чека у овонедељној понуди!

Ове недеље моћи ћете да уживате у “Stieffenhofer” медењацима и то по супер ценама! Медењаке са млечном или тамном чоколадом, 500 грама, платићете 349,99 динара, док ћете паковање од 200 грама платити 179,99 динара. Уколико сте љубитељ медењака са вишњама или шљивама, паковање од 200 грама платићете 149,99 динара!

Почиње божићни пост, па је “Plus Cash&Carry” тим поводом припремио и велики избор посних производа. Килограм пасуља Градиштанац платићете 259,99 динара, док ћете за килограм свежег шарана издвојити 659,99 динара. Килограм посних колача “Тријумф” платићете 549,99 динара, а 300 грама посне млевене “Плазме” 229,99 динара.

Подсећамо вас да Плус “Cash&Carry” у Кули нуди изузетне услове и погодности за велику куповину и професионалне купце, као и да овде сваког дана по невероватним ценама можете да пронађете свеже месо, готова јела, хлеб и пециво, воће и поврће и производе из посластичарнице и рибарнице.

Целу овонедељну понуду погледајте у актуелном лифлету:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *