PRIORITET U 2017. DOVOĐENJE INVESTITORA I SMANJENJE NEZAPOSLENOSTI, POČINJE IZGRADNJA JASLICA U APATINU

APATIN POLITIKA VESTI

Predsednik opštine Apatin, Radivoj Sekulić se na danas održanoj konferenciji za novinare osvrnuo na ostvarene rezultate u 2016. godini i planove koje lokalna samouprava ima za narednu godinu. Sekulić je kao prioritet lokalne samouprave naveo dovođenje investitora i smanjenje nezaposlenosti koja u Apatinu iznosi 42 odsto, što je po njegovom mišljenju nedopustivo za jedan grad.

Predsednik je izjavio da je najveći uspeh trenutne vlasti to što je uspela da privede kraju prikupljanje neophodne dokumentacije u vezi luke u Apatinu, i dodao da će ona biti oslonac i pokretač apatinske privrede u budućnosti. Pored ovog i drugih kapitalnih projekata, Sekulic je najavio izgradnju jaslica koje su jedan od prioriteta za narednu godinu kao i izgradnja lifta u Domu zdravlja u Apatinu.

Na kraju konferencije Sekulić je prokomentarisao i doček Nove godine na trgu Nikole Tesle. -Nismo dovodili neke velike zvezde i spektakularna imena, mislim da prvo treba da iskoristimo ono što imamo u našoj opštini. Uspeli smo da dobijemo klizalište koje će se po prvi put naći u našem gradu i gde će svi građani imati priliku da u rekreaciji i zabavi provedu slobodno vreme i praznike.- rekao je Radivoj Sekulić.

Predsednik opštine Apatin je poželeo svim građanima opštine Apatin srećne predstojeće praznike uz želje da se tokom njih odmore i da nakon toga zajedno krenu u nove radne pobede.

Razgovor sa predsednikom opštine Apatin, Radivojem Sekulićem možete poslušati na linku ispod.

FONO Radivoj Sekulić

Radivoj Sekulic, nova godina 2016. (5)