PREZENTACIJA KONKURSA RAZVOJNOG FONDA AP VOJVODINE

APATIN EKONOMIJA SOMBOR SRBIJA SVET VESTI VOJVODINA

Razvojni fond AP Vojvodine danas je je u velikoj Sali Skupštine opštine Apatin održao prezentaciju aktuelnih konkursa. Fond trenutno ima otvorenih 11 konkursa namenjenih registrovanim poljoprivrednim gazdinstvima, pravnim licima i preduzetnicima sa teritorije AP Vojvodine kao i kreditnu liniju namenjenu za predfinansiranje projekata EU i bilateralnih donatora.

Okupljenim poljoprivrednicima i preduzetnicima prezentovane su kreditne linije Fonda, pojašnjeni uslovi pod kojima mogu da konkurišu te šta je sve potrebno od dokumentacije kako bi se sačinila ispravna prijava na Konkurs. Nakon prezentacije , prisutni su postavljali pitanja predstavnicima Razvojnog fonda, ali i davali sugestije šta bi to fond mogao da promeni kako bi što više fizčkih i pravnih lica i preduzetnika moglo, na što jednostavniji način, da aplicira za sredstva.Organizator ove prezentacije ispred Opštine Apatin bio je Đorđe Vignjević, pomoćnik predsednika opštine Apatin zadužen za poljoprivredu.

APATIN-PREZENTACIJA KONKURSA RAZVOJNOG FONDA AP VOJVODINE APATIN-PREZENTACIJA KONKURSA RAZVOJNOG FONDA AP VOJVODINE APATIN-PREZENTACIJA KONKURSA RAZVOJNOG FONDA AP VOJVODINE APATIN-PREZENTACIJA KONKURSA RAZVOJNOG FONDA AP VOJVODINE APATIN-PREZENTACIJA KONKURSA RAZVOJNOG FONDA AP VOJVODINE APATIN-PREZENTACIJA KONKURSA RAZVOJNOG FONDA AP VOJVODINE APATIN-PREZENTACIJA KONKURSA RAZVOJNOG FONDA AP VOJVODINE