ПРЕДСТАВА “ПАЖЉИВКО” ЗА БЕЗБЕДНОСТ ОСНОВАЦА

APATIN DRUŠTVO VESTI

Са циљем да повећа безбедност деце у саобраћају, општина Апатин је у сарадњи са Агенцијом за безбедност саобраћаја за апатинске основце организовала извођење позоришне представе “Пажљивко” .

Представа је део велике кампање која се спроводи у многим градовима Србије, са циљем да се најмлађим учесницима у саобраћају, на најприхватљивији начин за њихов узраст, приближе саобраћајни прописи.

У представи играју професионални глумци који су у сарадњи са психолозима и саобраћајним инжењерима конципирали цео приказ да буде интерактиван и занимљив деци ‒ каже Радивоје Трифуновић из из Агенције за безбедност саобраћаја.

-Kроз песму и игру, онако како је деци најзанимљивије, Пажљивко учи децу како да се понашају у саобраћају и осамостале, тако да буду безбедна на путу од школе до куће и у свим свакодневним ситуацијама, рекао је представник Агенције за безбедност саобраћаја

Представи је присуствовало око 200 ђака, а цео пројекат реализује Агенција за безбедност у саобраћају Републике Србије у сарадњи са Саветом за безбедност у саобраћају општине Апатин.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *