ПРЕДСТАВА “КАКВА ТИ ЈЕ ЖЕНА, ТАКАВ ТИ ЈЕ ЖИВОТ” ОДУШЕВИЛА ПУБЛИКУ

APATIN KULTURA SOMBOR VESTI

Ауторска представа Драгана Маринковића Маце “Kаква ти је жена, такав ти је живот” одиграна је синоћ пред препуном салом Kултурног центра у Апатину. Многи заинтересовани су остали без улазница за ову хит комедију коју је до сада широм региона погледало око 50 000 људи.

Бројна публика је уживала у причи о мушко-женским односима и суровој свакодневници с поучном поруком о томе како је љубав смисао живота. На себи својствен начин, глумац је ову симпатичну представу приближио публици кроз причу о човеку који се одмах након развода и након што га је жена избацила из куће, запути у кафану, и који одлучи с публиком поделити своју животну причу. Играње је често прекидано аплаузима, а публика је усхићено ишчекивала сваки његови следећи монолог. Ова комедија је уједно и пета ауторска представа популарног глумца и комичара. Маринковић истиче да представа осликава стварност мушко-женских односа и времена у којем живимо.

То је тема која се тиче свих нас. Комедија је то кад гледаш са стране, али кад се сам нађеш у конфликту с драгом особом, то је највећа трагедија. У животу смо увек на неки начин и пацијенти и терапеути. Kад гледаш друге увек си “паметан”, и питаш се чему свађа, па мислиш да се то све може решити и другачије, али када се сам нађеш у таквој ситуацији, онда је то већ друга прича, речи су којима власиту представу, али и проблематику којом се бави објашњава Драган Маринковић.

Ово је представа која ће вас орасположити, насмејати, забавити и сигурно неће оставити равнодушнима.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *