PREDAVANJE NA TEMU “STARTUP PREDUZETNIŠTVO”

APATIN DRUŠTVO VESTI
Kancelarija za mlade opštine Apatin organizovala je besplatno predavanje pod nazivom “Startup preduzetništvo” u Velikoj sali zgrade Opštinskog veća Samostalnog sindikata Srbije.
Ivan Bjelajac, COO kompanije Devana Technologies iz Beograda, jednog od najuspešnijih srpskih startupa i firme koja je pokrenula ManageWP – 4, koji rukovodi planiranjem i izvršenjem projekata, procesom zapošljavanja i obuke novih zaposlenih, kao i svakodnevnim operacijama i merenjem uspešnosti poslovanja firme, govorio je o startup ekosistemu i razvoju proizvoda od ideje do potvrde na tržištu.
Predavač je predstavio termine vezane za startup i opisao postupke neophodne za razvoj startupa. Prisutni su, tokom i nakon predavanja, postavljali pitanja predavaču.
Inicijator je bio Nikola Vejin iz Apatina, a slična predavanja, zavisno od zainteresovanosti građana, biće organizovana i u narednom periodu. Kancelarija za mlade je prethodno organizovala predavanja “Kako vam Internet može pomoći da naučite i zaradite” i “Kako unovčiti posećenost veb sajta”.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *