ПРЕД ПУНОМ САЛОМ ДОМА КУЛТУРЕ ОДИГРАНА ПРЕДСТАВА „НЕКА БУДЕ ШТА БУДЕ (САМО ДА ЈЕ МУШКО)“

APATIN KULTURA VESTI

Представа „Нека буде шта буде (само да је мушко)“ одиграна је у Великој сали апатинског Културног центра.

Овај комад спада у жанр комедија, али обилује и драмским моментима, а протогонисти који су комад изнели су Сандра Бугарски, глумица „Београдског“ драмског позоришта и Владан Савић, глумац Позоришта на Теразијама, који потписује текст и режију.

Прича прати Свјетлану и Живорада Цекића, брачни пар који пролази низ комичних ситуација, али и оних врло тешких, животних, произашлих из огромне жеље за потомством.

Само један телефонски позив Свјетлану и Живорада учини најсрећнијим бићима на планети, где Свјетлани из лабораторије јављају да је трудна, док већ следећег дана, још један позив доводи до потпуног обрта ситуације, када сазнају да су налази случајно измешани и да нажалост неће постати родитељи.

Одлична глума главних протогониста представе „Нека буде шта буде (само да је мушко), публику је буквално довела од смеха до суза. Међутим, жанр комада гледаоцу сасвим јасно даје до знања да ова тешка тема неће имати исти такав крај, протогонисти ипак добијају шансу за родитељство уз нови низ комичних ситуација.

Апатинска публика, која је и овога пута показала да изузетно цени позоришну уметност, громогласним аплаузом је испратила ову животну причу о двоје сасвим обичних људи чија највећа жеља, родитељство, се ипак остварује након низа перипетија и ситуација које гледаоца терају на смех помешан са укусом горчине и туге.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *