POZNATI POLUFINALISTI TURNIRA „APATIN 2016“

APATIN FUDBAL SPORT VESTI

Sinoć su ljubitelji malog fudbala imali priliku da vide susrete u kojima su nijanse odlučivale u plasmanu u polufinala, a prema prikazanim igrama, stiče se utisak da su trenutno najbolji sastavi izborili pravo da se bore za naslov prvaka. Još jednom se dokazalo da nema izrazitih favorita i da samo oni koji se maksimalno zalažu mogu da računaju na ekipnu pobedu. Mada rezultat to ne govori, mnogo uzbuđenja viđeno je u duelima seniora, pogotovo u poslednjoj utakmici večeri gde je Vlaneks savladao Mont izgradnju sa 6:3.

Rezultati sinoć odigranih utakmica:

Mlađi pioniri Česma invest – Madrid 5:0 i Vija Produkt – Paksel 2:2, nakon penala 4:3
Seniori Česma invest – Restoran Marina 5:3, Kafe plesni bar Trik – Omladinci 6:4, Kafe ekstra/Poljomarket/Restoran Šaran – JV 058 Prigrevica 1:5 i Vlaneks – Mont izgradnja 6:3

Danas je pred gledaocima, kojih je sve više, bogat program jer se igraju polufinalne utakmice u svim kategorijama, pa se ponovo može očekivati puno uzbuđenja i krajnja neizvesnost oko plasmana u finala.

Danas u hali OŠ “Žarko Zrenjanin” susreti počinju u 16 časova, a raspored je sledeći:

16,00 pioniri Papir šop – Džimikomerc
16,40 mlađi pioniri za treće mesto Madrid – Paksel
17,15 veterani Picerija Zamak – APA
17,55 veterani Džigi – Česma invest
18, 35 seniori Česma invest – JV 058 Prigrevica
19,50 seniori Vlaneks – Kafe plesni bar Trik

Na listi strelaca vode Srđan Grabež (Česma invest) i Nikola Knežević (Mont izgradnja) sa po 11 postignutih pogodaka, a odmah iza njih je Srđan Vuković (JV 058 Prigrevica) sa 10 golova. Ovo je još jedan pokazatelj da će se danas kao i sutra u finalnim susretima voditi velika bitka za titulu prvaka, ali i za ostale laskave nagrade, poput najboljeg igrača, strelca i golmana.