ПОЗИВ ПОСЛОДАВЦИМА ДА УЧЕСТВУЈУ НА САЈМУ ЗАПОШЉАВАЊА У СОМБОРУ

DRUŠTVO SOMBOR VESTI

Национална служба за запошљавање Филијала Сомбор 29. марта 2024. године од 11 до 13 часова у Спортском центру „Соко“ у Сомбору организује Сајам запошаљавања.

Сви послодавци који имају потребу за запошљавањем нових кадрова могу да пријаве своје учешће на сајму и на тај начин остваре директан контакт са кандидатима за запошљавање. Ова манифестација се реализује као класичан сајам, тако да послодавци имају своје штандове које обезбеђује организатор, а представници послодаваца обављају разговоре са кандидатима и уједно презентују фирму са пратећим рекламним материјалом. Из Националне службе за запошљавање очекују да ће на сајму бити тражиоци запослења свих профила, занимања и степена стручне спреме. Учешће на овом догађају је бесплатно и то је јединствена прилика за сусрет понуде и потражње на тржишту рада.

Послодаваци се за учешће на сајму могу пријавити до 25. марта путем телефона на бројеве 025/464-013 и 025-464-000, или мејлом Gordana.Predojevic@nsz.gov.rs

Сајам запошљавања је отвореног типа, тако да поред незапослених лица могу присуствовати и сви они који желе да промене посао или траже неки додатни посао.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *