PORAZ KUGLAŠA I KUGLAŠICA APATINA

APATIN OSTALI SPORTOVI SPORT VESTI

Pobednička serija Apatinaca je prekinuta u Novom Sadu ne zbog dobre igre domaćina, već što je ceo tim Apatinaca odigrao rezultatski ispod svojih prosečnih rezultata. Po ostvarenim poenima rezultat je bio nerešen 3:3, ali su ostali pokazatelji za ocenjivanje bili za nijansu na strani domaćina. U prvom paru Strahinja Jovanić je doneo prednost apatinskom timu, da bi domaćini u naredna dva para preokrenuli rezultat. U četvrtom paru Milan Štulić donosi drugi poen Apatincima, a u uzbudljivoj završnici Lajoš Bagi je za samo dva čunja bio bolji od svog protivnika. Ovim porazom Apatinci su pali na drugo mesto, ali s obzirom da je tek početak prvenstva trenutna pozicija na tabeli nikog ne uznemirava u apatinskom timu. U narednom kolu Apatin dočekuje „fenjeraša“ Dolinu koja je trenutno bez bodova.

Apatin: S.Jovanić 564, Vuletić 534, Stojšić 532, Štulić 555, Đ. Jovanić 544, Bagi 540.

U četvrtom kolu kuglaške Superlige za žene, kuglašice Apatina su poražene u Beogradu od domaćeg Singidunuma rezultatom 7:1 mada razlika u čunjevima i nije bila velika koliko pokazuje rezultat (3232:3181). Najbolja u redovima Apatinki bila je Silvana Štulić, koja je svom timu donela jedini poen oborivši 571 čunj I ovim rezultatom je ušla u tim kola.

Rezultati kuglašica Apatina: Medić 535, Štulić 571, Barać J. 537, Nadj 527, Beslać 489, Popović 522.

Nakon četvrtog kola kuglašice Apatina se sa dva osvojena boda nalaze na sedmom mestu, U narednom kolu dočekuju šestu Alimntu, što je prilika da u slučaju pobede načine skok na tabeli.