ПОЛИЦИЈСКИ ЧАС ОД ПЕТКА У 17 ДО ПОНЕДЕЉКА У ПЕТ ЧАСОВА

APATIN POLITIKA SOMBOR VESTI

Полицијски час овог викенда од петка у 17 часова до понедељка у пет часова ујутру, потврђено је Танјугу у Влади Србије.

Oд ове мере биће изузети пензионери који ће моћи да иду у куповину и пољопривредници на трактору. Грађани старији од 65 година у продавнице ће моћи да иду у петак од 4 до 7 часова ујутру. Пензионери су претходне недеље у куповину ишли у суботу од 4 до 7, а пре тога недељом од 4 до 7 часова.

Подсетимо да је председник Србије Александар Вучић синоћ најавио могућност да полицијски час овог викенда буде уведен од петка до понедељка ујутро, додајући како је сасвим извесно да ће та мера бити донета за Београд и Ниш.

„Највероватније ћемо увести карантин од петка до понедељка, јер нас је субота јутро скупо коштала, људи су се скупљали на Фрушкој гори и свим излетиштима, групе од по 40 људи. Шта да радимо, мораћемо тако. Сасвим је извесно да ћемо ову меру донети за Београд, Ниш, а за остале градове ћемо видети“, рекао је Вучић за РТС.

Председник Србије Александар Вучић рекао је синоћ, гостујући у емисији Упитник, да се на дневном нивоу процењује могућност увођења 24-часовног карантина у Србији, на дужи период у односу на викенд, те да о томе одлучује струка.

Вучић је најавио могућност да полицијски час овог викенда буде уведен од петка до понедељка ујутро, додајући како је сасвим извесно да ће та мера бити донета за Београд и Ниш.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.