POLICIJA PRONAŠLA LABORATORIJU MARIHUANE U SOMBORU

APATIN DRUŠTVO HRONIKA VESTI

Pripadnici Policijske uprave u Subotici u saradnji sa policijskim službenicima iz Sombora lišili su slobode četiri osobe, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo nedozvoljena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i neovlašćeno držanje oružja, kojom prilikom su pronašli laboratoriju za proizvodnju marihuane.

Lišeni slobode su A.Š. (1970) i B.T. (1977) iz Horgoša, K.V. (1984) iz Malih Pijaca i Z.M. (1976) iz Sombora.

Postoje osnovi sumnje da su A.Š., B.T. i K.V u dužem vremenskom period nabavljali marihuanu od Z.M. u Somboru i preprodavali je korisnicima na području Horgoša, Kanjiže i Subotice.

Prilikom pretresa vozila, po naredbi Višeg suda u Subotici, u kome su se nalazili osumnjičeni A.Š., B.T. i K.V., u subotu, 30. marta, policija je pronašla 500,10 grama marihuane, dok je u kući A.Š. pronađen pištolj i crna kapa tzv. fantomka.

U isto vreme, policija u Somboru je na osnovu naredbe nadležnog suda izvršila pretres prostorija koje je koristio Z.M. i pronašla laboratoriju za proizvodnju opojne droge marihuane sa 189 stabljika, 890 grama marihuane spremne za nelegalnu prodaju i pištolj.

Nakon policijskog zadržavanja, svi osumnjičeni su uz krivičnu prijavu privedeni istražnom sudiji Višeg suda u Subotici, koji im je odredio pritvor do 30 dana

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *