ПОДРЖИМО НАШЕ ТАКМИЧАРКЕ – ПОШАЉИ СМС “Pesma 23 на 1557”

APATIN DRUŠTVO SOMBOR VESTI

Завршница дечијег музичког фестивала „Србија у ритму Европе“ се приближава, а наше представнице су још једном позвале све који су у могућности да их подрже слањем смс поруке “Pesma 23 на 1557” како би обезбедиле што бољи пласман пред само такмичење.

-Од јануара ове године се спремамо за такмичење у директном телевизијском преносу који ће бити на Првој српској телевизији 05. септембра од 13 часова. Овим путем позивам све грађане да гласају за нас како би нам помогли да будемо што боље пласирани, рекла је Мила Врачар, једна од представница наше општине.

Она је и прошле године у виду кореографије била подршка на сцени Зорани Мрђи која нашу општину својим гласом представља четврту годину заредом. Поред њих две, ове године нашу општину кроз игру и плес по први пут представља и Миња Лазић.

Заменик председнице општине Апатин Радован Ђукић, рекао је да општина Апатин подржава наше представнице на овом такмичењу.

-И ове године су наше представнице, колико сам успео до сада да испратим, урадиле све веома успешно и надам се да ће 05. септебра освојити наградно путовање за Данску, рекао је Ђукић. Заменик председнице општине Апатин се осврнуо и на снимање спота који пре три недеље организован у Апатину и рекао како је цео фестивал прилика за корисну туристичку промоцију наше општине на телевизији са националном фреквенцијом.

О нашим представницама, као и самој организацији, на данашњој конференцији која се одвијала на бродићу „Апатинка“ говорио је и директор пројекта „Србија у ритму Европе“ Давид Макевић.

-Испред организатора могу само да прокоментаришем да су можда и по први пут урађени сви кораци пројекта. Девојке су заиста показале и једну дозу озбиљности и интеракције са самим пројектом и наравно у сарадњи са локалном самоуправом то се огледа из године у годину у једном још позитивнијем смислу. Ми имамо трогодишњу сарадњу иза нас, а верујемо да ће та сарадња тећи и даље како би се овакви таленти и потенцијали представили на националном нивоу, поручио је Макевић. Зорана Мрђа се захвалила локалној самоуправи на подршци у овом пројкету и позвала Апатинце да их СМС-ом подрже на овом такмичењу.

-Поштовани замениче председнице општине Апатин и драга наша „Србијо у ритму Европе“, хвала што се бринете за нас и подржавате нас од почетка. Позивам још једном наше суграђане да нас подрже и гласају за нас тако што ће послати поруку Pesma 23 на 1557, поручила је Зорана Мрђа.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.