ПОДМЛАЂЕНА ЕКИПА КК “ДУНАВ” СУТРА НА СВОМ ТЕРЕНУ ЗА ПРВУ ПОБЕДУ У СЕЗОНИ

APATIN KOŠARKA SPORT VESTI

Кошаркашки клуб “Дунав” сутра, 31. октобра 2020. године од 19 часова у апатинској спортској хали игра утакмицу петог кола Прве мушке регионалне Лиге Север против екипе “Стра Пазова”. Апатинци су у прва четири кола забележили исто толико пораза и последњи су на табели, док су гости са три победе и једним поразом на другом месту. Симо Ајдуковић, тренер КК “Дунав” каже да су они најмлађа екипа у лиги, па су зато и резултати од старта сезоне нешто лошији.

-Сениорски тим ове сезоне игра у подмалђеном саставу и најмалђа смо екипа у лиги. У прва четири кола смо имали три гостовања и ни једну утакмицу нисмо одиграли у комплетном саставу, али и поред тога добро смо се носили са искуснијим екипама. Предстоје нам тешки мечеви против екипа из врха табеле које играмо на нашем терену и покушаћемо да пружимо достојан отпор. Праве утакмице се очекују у другом делу сезоне, када ће подмалђени тим стећи неопходно искуство за овако висок ранг такмичења, каже Ајдуковић.

Говорећи о другим проблемима у клубу, Симо Ајдуковић је рекао да се тренинзи се и даље одржавају у скраћеном моделу, са минималним бројем играча због епидемиолошких мера.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.