ПОЧИЊЕ ПРВЕНСТВО ЗА РУКОМЕТАШЕ – СУТРА У АПАТИНСКОЈ СПОРТСКОЈ ХАЛИ КОМШИЈСКИ ДЕРБИ

APATIN OSTALI SPORTOVI SPORT VESTI

Овог викенда почиње првенство у Првој мушкој рукометној лиги Север, где ће нашу општину као и ранијих година представљати Рукометни клуб “Апатин”. Апатинци ће у првом колу на свом терену играти комшијски дерби против „Сомборелектра“, а утакмица се игра сутра, 10. октобра од 17 часова у апатинској спортској хали.

Према речима Влaдимира Ђукића, председника Рукометног клуба „Апатин“, екипу је појачало неколико искусних играча па Aпатинци у сезону улазе са потајним амбицијама да се избори пласман у виши ранг такмичења.

-Успели смо да појачамо екипу са неколико искусних играча који су дошли из већих клубова. Довели смо Давора Галфија из Суботице, који је са „Војпутом“ играо Супер лигу а наступао је и у иностранству. Ту је и наш Пилиповић који се враћа након дуге паузе, он је у својој каријери освајао титуле са Партизаном и Војводином, а наступао је и у Турској. Вратили су нам се Ољача из „Војпута“ и Милојевић из Сивца и мислим да смо уз наше млађе снаге направили једну веома добру екипу. Сматрамо да можемо много ове године и да ћемо са овом екипом бити у стању да нападнемо чак и Супер Б лигу, рекао је Ђукић.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.