ПОЧЕО ДРУГИ ФЕСТИВАЛ ЦВЕЋА У АПАТИНУ (ФОТО)

APATIN DRUŠTVO VESTI

На апатинској главној улици данас у 10 сати свечано је отворен други по реду Фестивал цвећа, на којем је учешће узело више од 50 излагача из читаве Србије. Цвећари су Апатинцима спремили изузетно богату понуду балконског и медитеранског цвећа, као и зачинског биља и четинара. У понуди су и разноврсне саксије, средства за заштиту биља, саднице, семење, земља за цвеће, украси за баште и остале потрепштине за хортикултуру…

Поред опреме за уређење дворишта и башта, на Фестивалу се могу пронаћи и рукотворине, ручно рађени накит, производи од меда, слаткиши колачи и друге ђаконије Војвођанске кухиње.

Према речима Немање Јовића – директора Туристичке организације Апатин, у склопу овогодишњег Фестивалa цвећа биће уприличен и пригодан културноуметнички прогам.

-Данас од 18 сати наступиће мажореткиње из Сонте, а сутра од 11 сати КУД „Царза“ из Апатина. Својим суграђанима сутра од 16 сати представиће се апатинске мажореткиње, а током читаве манифестације биће емитована музика са разгласа, каже Јовић. Он је позвао Апатинце да данас и сутра до 20 сати посете Фестивал цвећа и набаве биљке које иначе не могу да се купе у нашем граду.

Фоно: Немања Јовић

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.