ПОБЕДНИК ДЕСЕТЕ СМУЂИЈАДЕ У АПАТИНУ СРЂАН КАЛАЊ

APATIN DRUŠTVO VESTI

Удружење спортских рибочоваца „Чикла“ је јуче, 28. новембра 2021 године у Апатину организовало јубиларну десету „Смуђијаду“, на којој је ове године учествовало 50 такмичара. Упркос лошим условима за риболов, смуђ је јуче солидно радио, па су уловљена 24 примерка.

Победник овогодишње „Смуђијаде“ у Апатину је Срђан Калањ, друго место је освојио Предраг Радосављев а треће Тодор Радосављев. Специјалну награду за највећег упецаног смуђа је добио Милош Ракас.

Организатор је за прва три места поред признања, обезбедио и вредне новчане награде, па је првопласирани добио 30 хиљада динара, другопласирани 20 а трћепласирани 10 хиљада динара. Специјална награда је била штап „Favotite creed“ вредан 13.000 динара.

Дејан Дизија испред УСР „Чикла“ је рекао да је пандемија вируса Ковид-19 утицала на нешто мањи број такмичара.

-Нисам задовољан бројем такмичара, али пандемија носи свој данак па нам није дошло доста риболоваца који су редовни учесници. Најбитније је да су они који су дошли задовољни. Награде у Апатину су увек веће него на другим смуђијадама и увек се трудимо да пређемо праг награда које други дају за 20 до 30%, како би направили нешто боље од осталих, нагласио је Дизија.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.