POBEDNICI TARKET IZ BAČKE PALANKE

APATIN SOMBOR SPORT SRBIJA VESTI VOJVODINA

APATIN:Ekipni pobednik Otvorenog prvenstva Vojvodine u mini kajaku za dečake i devojčice rodjeni od 2001. do 2004. godine je ekipa Target iz Bačke Palanke, na drugom mestu su članovi kluba Elit takodje iz Bačke Palanke a  na trećem ekipa Bečej iz Bečeja.Takmičenje je održano na Dunavcu kod Plave ruže u Apatinu a na takmičenju je učestvovalo 180 dece u 16 trka a učestvovali su članovi 16 vojvodjanskih klubova.

Ekipa apatinske Panonije imala je pet takmičara, u 11 trka nije imala takmičare,

i zauzela je zbog toga deseto mesto.Takmičar Djuradj Manojlović zauzeo je četvrto mesto,Dušan Kecman,-drugo,Gabrijela Jošt -sedmo i Klaudija Kujundžić četvrto mesto.

-Zadovoljan sam  brojem takmičara ali i postignutim rezultatima.Verujem da su zadovoljni i takmičari i njihovi treneri kao i Kajak kanu savez Vojvodine koji su pomogli organizaciju takmičenja apatinskoj Panoniji- rekao je Dragan Senjak, predsednik KK „Panonija“ Apatin.

Otvoreno prvenstvo Vojvodine u mini kajaku  (8) Otvoreno prvenstvo Vojvodine u mini kajaku  (9) Otvoreno prvenstvo Vojvodine u mini kajaku  (5) Otvoreno prvenstvo Vojvodine u mini kajaku  (6) Otvoreno prvenstvo Vojvodine u mini kajaku  (7)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *