POBEDA JEDINSTVA, PORAZ TEREKVEŠA, DINAMA I PARTIZANA

APATIN FUDBAL SPORT VESTI

Fudbalski klub Terekveš poražen je na gostovanju u Deronjama od ekipe Omladinac sa 2:1. Terekveš se nalazi na bezbednom mestu u sredini tabele, dok će ovi bodovi Omladincu značiti u predstojećoj borbi za opstanak. U narednom meču Terekveš je domaćin ekipi Korduna iz Kljajićeva.

Dinamo iz Sonte poražen je kod kuće od ekipe Rastine sa 5:1. Sonćani se nakon ovog poraza nalaze desetoj poziciji a narednog vikenda će na gostovanje kod prvoplasirane ekipe Hajduk junior.

Istim rezultatom, 5:1, poražen je i Partizan iz Kupusine koji je u 20. kolu gostovao u Crvenki kod istoimene ekipe. Kupusinci zauzimaju sedmu poziciju sa 31 osvojenim bodom, a u narednom kolu u goste im dolazi ekipa Telečke.

Jedinstvo sa Ribareva nadigralo je svog imenjaka iz Koluta i donelo sva tri boda u Ribarevo. “Salašari” su u svakom segmentu igre bili bolji od svog protivnika što je na kraju i donelo pobedu od 3:2. Na Ribarevo će u sledećem kolu doputovati ekipa Crvenke i biće ovo prilika da se osvoje novi bodovi koji bi verovatno značili i opstanak u ligi.