PET GODINA OD OSNIVANJA SDPS U APATINU

APATIN POLITIKA SOMBOR SRBIJA SVET VESTI VOJVODINA

Opštinski odbor Socijaldemokratske partije Srbije u Apatinu obeležio petogodišnjicu od svog osnivanja. Proslavi su pored članova i simpatizera prisustvovali i predstavnici Pokrajinskog odbora te brojne druge zvanice.
Odbor Socijaldemokratske partije Srbije u Apatinu prošle je nedelje poslavio petogodišnjicu svog osnivanja u našem gradu.Održane su svečana i radna sednica na kojoj su razmatrana aktuelna politička pitanja i predstojeći izbori na lokalnom i pokrajinskom nivou.
-Očekujemo u Apatinu mnogo bolji rezultat nego što je bio na izborima pre 4 godine, SDPS treba da igra važnu ulogu u funkcinisanju našeg grada.Smatram da je naš glavni adut kadrovski potencijal sa kojim raspolažemo ali i odgovornost koju smo spremni da preuzmemo.Znamo šta je interes naših sugrađana – rekao je za „Dunav“ predsednik Opštinskog odbora SDPS-a Damir Radovanac.
Iako nije zastupljena u Skupštini opštine, SDPS-u je na osnovu koalicionog sporazuma sa Demokratskom strankom, pripalo mesto u Opštinskom veću.Trenutno rade na jačanju stranačke infrastrukture , formiranju mesnih odbora i priprema za predstojeće izbore.Proslava  godina osnivanja SDPS-a Apatin (2) Proslava  godina osnivanja SDPS-a Apatin (4)