Najnovije vesti
Početna » VESTI » APATIN » PESMOM I IGROM OTVORENA GRADSKA PLAŽA
PESMOM I IGROM OTVORENA GRADSKA PLAŽA

PESMOM I IGROM OTVORENA GRADSKA PLAŽA

Povodom otvaranja gradske plaže, juče je organizovan Pevački maraton u organizaciji Osnovne škole „Žarko Zrenjanin“ i Kancelarije za mlade Apatin.
Mladi pevači takmičili su se u dve kategorije, mlađoj, od prvog do četvrtog razreda Osnovne škole, i starijoj, od petog do osmog razreda. Organizatori su za pobednike kao nagradu obezbedili snimanje pobedničke pesme u studiju, za drugoplasirane vožnju brodićem „Apatinka“, a trećeplasirani su kao nagradu dobili ulaznice za bazene Banje Junaković. Nagrađeni takmičari su Nađa Mandić, Maša Vujin, Anđela Radaković, Ena Đorđević, Darko Đurđević i Zorana Mrđa.

Direktorka JP za upravljanje putničkim pristaništem i marinom Apatin, Ljiljana Krec, istakla je da je plaža ponovo dobila svoj prepoznatljiv izgled. – Postavljeni su suncobrani i lježaljke, kao i ostali vodeni mobilijar. Spasilačka služba je počela sa radom, pa će svi posetioci i ovog leta moći bezbedno da uživaju na plaži, rekla je Krecova.

U programu otvaranja gradske plaže učestvovale su i apatinske mažoretkinje, hor i školski bend, nakon čega je održan i karaoke party, na kom su sve prisutne oduševile učesnice istog.
Zabava je završena fantastičnim koncertima benda Fish Vibe, a koji se predstavio sa dve nove pevačice, kao i popularnog benda Dolli Bell.

Autor: Radio Dunav

Radio Dunav Apatin 98.7 Mhz

Postavi komentar

Your email address will not be published.

Redakcija radio Dunava zadržava pravo da ukoliko ih proceni kao neumesne obriše komentare koji sadrže bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede, uvrede na račun autora teksta ili članova redakcije ili bilo kakav drugi nezakonit sadržaj.
Scroll To Top