PESMOM I IGROM OTVORENA GRADSKA PLAŽA

APATIN DRUŠTVO VESTI ZANIMLJIVOSTI

Povodom otvaranja gradske plaže, juče je organizovan Pevački maraton u organizaciji Osnovne škole „Žarko Zrenjanin“ i Kancelarije za mlade Apatin.
Mladi pevači takmičili su se u dve kategorije, mlađoj, od prvog do četvrtog razreda Osnovne škole, i starijoj, od petog do osmog razreda. Organizatori su za pobednike kao nagradu obezbedili snimanje pobedničke pesme u studiju, za drugoplasirane vožnju brodićem „Apatinka“, a trećeplasirani su kao nagradu dobili ulaznice za bazene Banje Junaković. Nagrađeni takmičari su Nađa Mandić, Maša Vujin, Anđela Radaković, Ena Đorđević, Darko Đurđević i Zorana Mrđa.

Direktorka JP za upravljanje putničkim pristaništem i marinom Apatin, Ljiljana Krec, istakla je da je plaža ponovo dobila svoj prepoznatljiv izgled. – Postavljeni su suncobrani i lježaljke, kao i ostali vodeni mobilijar. Spasilačka služba je počela sa radom, pa će svi posetioci i ovog leta moći bezbedno da uživaju na plaži, rekla je Krecova.

U programu otvaranja gradske plaže učestvovale su i apatinske mažoretkinje, hor i školski bend, nakon čega je održan i karaoke party, na kom su sve prisutne oduševile učesnice istog.
Zabava je završena fantastičnim koncertima benda Fish Vibe, a koji se predstavio sa dve nove pevačice, kao i popularnog benda Dolli Bell.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *