Najnovije vesti
Početna » VESTI » APATIN » PESME LJUBAVI NA POKLON ZA DAN ŽENA
PESME LJUBAVI NA POKLON ZA DAN ŽENA

PESME LJUBAVI NA POKLON ZA DAN ŽENA

Povodom Dana žena večeras je u velikoj sali Doma kulture u Apatinu održan koncert pod nazivom ,,Pesme ljubavi”. U jedinstvenom, muzičko-poetskom programu nastupili su vokalni solisti Dragan Milović i Milorad Basta u pratnji Stefana Rakića na klaviru a poeziju je govorio književnik Dušan Gladić.

Za malobrojne posetioce koji nisu odustali zbog lošeg vremena i odlučili da večeras dođu u Kulturni centar, možemo reći da su bili na velikom dobitku i uživali u vrhunskom koncertu. Vladala je odlična atmosfera, a talentovani muzičari Milović, Basta, Rakić i Gladić samo su potvrdili kakvu energiju i talenat poseduje.

Odličan izbor numera i muzike za zaljubljene samo su neki od razloga zbog kojih ovakva dešavanja trebaju biti tradicionalna. OrganizatorI osmomartovskog koncerta su opština Apatin i Opštinski kulturni centar, ulaz je bio besplatan.

Autor: Radio Dunav

Radio Dunav Apatin 98.7 Mhz

Comments are closed.

Redakcija radio Dunava zadržava pravo da ukoliko ih proceni kao neumesne obriše komentare koji sadrže bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede, uvrede na račun autora teksta ili članova redakcije ili bilo kakav drugi nezakonit sadržaj.
Scroll To Top