PERICA POPIĆ:BEZUMNIM LAŽIMA NAPADAJU OPŠTINSKO RUKOVODSTVO

APATIN POLITIKA SOMBOR SRBIJA SVET VESTI VOJVODINA

Na današnjoj konferenciji za štampu OO SRS-a u Apatinu, predsednik saveta za informisanje Perica Popić je govorio o Otadžbinskom kongresu SRS koji je prošle nedelje održan u Beogradu i o drugim aktuelnim političkim pitanjima. Prema njegovim rečima, kongres je održan nakon polugodišnjeg reformisanja stranke na svim nivoima i  povratka dr Vojislava Šešelja u zemlju. Dr Šešelj je tajnim glasanjem ponovo izabran za predsednika stranke, a izabrana je i nova centralna otadžbinska uprava u čijem je sastavu ispred Zapadnobačkog okruga Mirko Cvetićanin predsednik OO SRS Apatin.– „Osnovna poruka kongresa je povezivanje sa ruskom federacijom u svim segmentima društva“- rekao je Popić.

Govoreći o aktuelnoj političkoj situaciji u apatinskoj opštini Popić je naglasio da je prljava predizborna kampanja počela ranije nego ikad brojnim saopštenjima koji obiluju lažima i političkim neznanjem onih koji ta saopštenja izdaju. – „Javna kritika je potrebna, i niko od toga ne beži, jedini je problem što kritikuju anonimni likovi nedorasli pozicji u kojoj se nalaze“, istakao je on.

Neibežna tema je bio i plakat koji se ovih dana pojavio na ulicama Apatina i mesta apatinske opštine. Po njegovim rečima cilj je da se baci ljaga na opštinsko rukovodstvo, navodeći primer Mirka Cvetićanina zamenika predsednika SO Apatin, čija su primanja 30.000 dinara a sve ostalo je proizvod nečije bezumne mašte. U tom delu Perica Popić se zapitao da li bi nepoznati autori ovog plakata, ako jednog dana dodju na vlast pristali da taj posao rade besplatno? – „Na ovaj način se stvaraju bespotrebne tenzije medju gradjanima“ završio je Perica Popić i pozvao sve političke subjekte u Opštini na zajednički dijalog čime bi se stvorila zdrava atmosfera u apatinskoj opštini pred predstojeće izbore.

OO SRS Apatin