OVE SEDMICE IZUZETNO BOGAT BIOSKOPSKI REPERTOAR U APATINU

APATIN KULTURA VESTI

Ove sedmice našim sugrađanima, ljubiteljima sedme umetnosti, pogotovo onim najmlađim, neće biti dosadno. U apatinskom bioskopu biće prikazana čak četiri filma.

Štrumpfovi: Skriveno selo 3D

Sreda 19.04.2017.godine od 16 i 18 časova. Cena ulaznice 250 dinara.

Za razliku od svojih prethodnika, „Štrumpfovi: Skriveno selo“ u celosti je animiran što kompletnom filmu daje potpuno novi izgled! U trećem nastavku ovog popularnog animiranog serijala, Štrumpfeta će se uz pomoć tajanstvene karte i u pratnji svojih najboljih prijatelja (Lumenog, Trapavog i Hrge) upustiti u uzbudljivu avanturu kroz Zabranjenu šumu ispunjenu magičnim stvorenjima kako bi pronašla misteriozno skriveno selo prije nego što to učini zločesti čarobnjak Gargamel. Upustivši se na ovo neverovatno putovanje ispunjeno uzbuđenjima i opasnostima, naši junaci uskoro će otkriti najštrumpfastičniju tajnu u svojoj istoriji!

Moćni rendžeri 2D

Moćni rendžeri

Sreda 19.04.2017.godine od 20 časova. Cena ulaznice 250 dinara

Radnja filma prati pet običnih tinejdžera, koji moraju postati neka vrsta superheroja kada saznaju da je njihov mali grad Angel Grove zajedno sa svetom na ivici uništenja jer mu preti invazija vanzemaljaca. Ubrzo otkrivaju da su oni jedini koji mogu spasiti Zemlju od propasti. No, kako bi to učinili, moraće da prevaziđu svoje lične probleme pre nego bude prekasno i udruže se kao Moćni rendžeri.

Mali šef film

Mali šef 3D

Četvrtak, 20.04.2017.godine od 16 i 18 časova. Cena ulaznice 250 dinara

Mali šef je urnebesno univerzalna priča o tome kako dolazak nove bebe utiče na porodicu. Ispričana je iz ugla jednog nepouzdanog naratora, maštovitog sedmogodišnjeg Tima. Tim je bio centar univerzuma svojih roditelja sve do trenutka dok se nije pojavio ON, novi član njihove porodice koji nosi odelo i aktovku. LJubomoran na svog novog brata kreće u misiju da povrati pažnju svojih roditelja i saznaje da njegov brat i nije baš običan dečak.

Paklene ulice

Paklene ulice  8  2D

Četvrtak, 20.04.2017.godine od 20 časova. Cena ulaznice 250 dinara

Sad kad su Dom i Leti na medenom mesecu, Brajan i Mia se povukli iz igre, a ostatak ekipe oslobođen svih optužbi, ovaj tim koji večito putuje po svetu počeo je da vodi nešto nalik normalnom životu. Ali kad misteriozna žena (oskarovka Šarliz Teron) zavede Doma u svet kriminala iz kog izgleda ne može da pobegne i kad izda one najbliže njemu, ekipa će se susresti s najtežim izazovom koji će ih dovesti pred test kakav nikada pre nisu imali. Od obala Kube i ulica NJujorka, preko ledenih ravnica kod Berencovog mora, naša elitna jedinica će preći ceo svet ne bi li sprečila anarhistu da pokrene haos na svetskoj sceni…i vratila kući čoveka koji je od njih napravio porodicu.