Najnovije vesti
Početna » VESTI » APATIN » OSMESI, SUZE I APLAUZI, APATIN SPREMAN ZA FINALE TAKMIČENJA “SRBIJA U RITMU EVROPE”
OSMESI, SUZE I APLAUZI, APATIN SPREMAN ZA FINALE TAKMIČENJA “SRBIJA U RITMU EVROPE”

OSMESI, SUZE I APLAUZI, APATIN SPREMAN ZA FINALE TAKMIČENJA “SRBIJA U RITMU EVROPE”

U subotu 16. juna održaće se finale takmičenja “Srbija u ritmu Evrope” na kome će Apatin imati predstavnika posle 10 godina. Direktan prenos ovog tamičenja možete pratiti na Prvoj televiziji, a za predstavnice Apatina možete glasati slanjem SMS poruke sa sadržajem Pesma (razmak) 14 na broj 1557.

Danas su na glavnoj ulici apatinske takmičarke napravile promociju na kojoj se okupilo mnogo građana da im pruži podršku pred sutrašnji put i generalnu probu koja ih očekuje u Nišu, kao i subotnje finale.

Izvođenjem nekoliko popularnih pesama, ali i numere sa kojom će predstavljati Nemačku na ovogdišnjem takmičenju mlade Apatinke su uspele da izmame osmehe ali i suze okupljenih prolaznika koji su ih nakon nastupa nagradili aplauzom.

Uz osmehe na licu i veliko samopouzdanje ove mlade devojke su poručile da nemaju straha pred finalno veče i pozvale svoje sugrađane da ih podrže u njihovom putu ka pobedi.

Autor: Čedomir Milojević

Postavi komentar

Your email address will not be published.

Redakcija radio Dunava zadržava pravo da ukoliko ih proceni kao neumesne obriše komentare koji sadrže bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede, uvrede na račun autora teksta ili članova redakcije ili bilo kakav drugi nezakonit sadržaj.
Scroll To Top