ОРГАНИЗОВАН ПРИЈЕМ ЗА АПАТИНСКЕ ЗЛАТНЕ МАЖОРЕТКИЊЕ

APATIN DRUŠTVO VESTI

Након што су освојиле своје прво златно одличје, а свега годину дана по оснивању, у великој сали СО Апатин организован је свечани пријем за чланице апатинске секције мажореткиња.

Златним девојкама домаћин је била Ника Петровић, председница Скупштине општине Апатин, којој су апатинске мажореткиње, у знак захвалности на пажњи, поклониле цвеће и захвалницу. Петровићева је честитала девојчицама на великом успеху који су оствариле и пожелела им још пуно медаља у даљем раду.

– Сигурна сам да је овај златни пехар дошао у праве руке и да је то само почетак блиставе каријере која вас очекује. Сви смо веома поносни на вас и надамо се да ћете наставити стопама ваших другарица из Сонте, те се у будућности окитити и европским златом, рекла је председница СО Апатин.

Мажореткиње које су у Апатин донеле златни пехар са “5678 Фестивала” одржаног у Београду, на пријем у згради Општинске управе, дошле су са својим поносним мамама, а након званичног обраћања председнице СО и размењивања поклона уследило је неформално дружење уз грицкалице и сокиће.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.